Contact

Afspraak maken?

Je kunt mij bellen, mailen of via whatsapp een berichtje sturen. We plannen dan samen een afspraak in voor een behandeling of een aantal sessies.

Natuurlijk kun je ook voor vragen op deze manier contact met mij leggen. Ik ben er graag voor je!

Liefs, Ingrid

bloem
Ingrid

Adres

Den Hulst 78,
7711 GR, Nieuwleusen

Telefoon

Openingstijden:

ma 9.00 – 16.30
di 9.00 – 21.00
wo 9.00 – 21.00
do 9.00 – 16.30

 

Wat mensen zeggen over mij…

Wilco Berkel
Een hele mooie en fijne behandeling mogen ondergaan waar ik een enorme fysieke ontspanning kon voelen in mijn lijf . Heel vakkundige therapeut die onder haar professionele leiding me tot een heerlijke ontspannende transformatie heeft geleid. Superfijn. Dank je wel.
monicare4u Monica
Jeetje mina, ik begon nogal sceptisch en had mijzelf 2x beloofd, eerste keer was ik nog niet echt onder de indruk maar vandaag kwam al heel veel opgehoopte ellende los, cuppen is pijnlijk maar het lost zoveel meer op dan je cellulitis..ingrid is een fijne meid waar je je eigenlijk direct op je gemak voelt. Blij verrast en kan het iedereen met een vastzittend lijf aanraden
Aline Kalter
Het afgelopen jaar met mijn zoon bij Shielmaid geweest voor hulp, voetrelfex therapie heeft ze gegeven aan hem. Hoewel het de klachten niet volledig weg waren, heeft het een heel groot verschil gemaakt in zowel lichamelijke klachten, maar ook een interne shift bij hem zelf. Na de therapie, wist hij steeds beter te verwoorden wat hij voelt, ervaart en waar hij hulp bij wenst. Hij geeft zelf aan erg dankbaar te zijn voor de hulp die ze geboden heeft! Zelf heb ik een hypnose mogen ervaren van Ingrid. Een hele bijzondere ervaring. Er zijn onderbewuste connecties gemaakt waarvan ik nooit heb durven dromen. Zo ben ik niet meer bang voor een bepaald hondenras. Maar nog veel meer, zo durf ik al een tijdje van bepaalde dingen te dromen. En voel ik steeds meer dat dit werkelijkheid wordt.. Dit allemaal met hulp van Ingrid tijdens de hypnose.. Dus ben je nieuwsgierig naar een behandeling, ik zou het zeker aanraden er een te boeken. Je voelt je welkom, serieus genomen in je klachten. Echt absoluut een aanrader!
René van der Zande
Ben met acute rugklachten bij en aanhoudende zeurende pijn in linkerbeen op de behandeltafel bij Shieldmaid beland....Door Ingrid vakkundig behandeld en flinke cupsessies gehad die mij goed hebben geholpen. Je bent bij Ingrid in goede handen!
Anja van Eldik
Bij Shielmaid ben je in goede handen! Ik ken Ingrid al een paar jaar en heb al diverse behandelingen bij haar mogen ondergaan, van Voetreflex tot Holistisch van Dorntherapie en afgelopen tijd inverband met ischias klachten ook met Transformational Cupping. Wat een verademing is dat! Na 1 behandeling was de pijn al veel minder en nadien bleef het trekken van het been weg! Ingrid jij bent een keigoede Therapeute! Een aanrader!
Agnes Spijker
Veel gekampt met migraineklachten.. wekelijks Aantal jaren geleden voetreflex gevolgd en tot op heden amper nog migraine! Ingrid is een onwijs fijn, prettig, energiek en enthousiast persoon!! Ik ben altijd graag bij haar onder behandeling
Dagmar Brammann
Naar maanden met te veel prikkels in de kop en rugklachten rondlopen, endelijk tijd voor mij zelf genomen en naar Ingrid ,Shieldmaid, ne afspraak gemaakt. De erste behandeling hebt ze veel tijd voor mij genomen, voor een goede uitleg en behandeling. Het was een OPLUCHTING. Ik heb weer beter geslapen en in de schouders geen pijn. Shieldmaid is een aanrader voor lichaam en sele.
Margrit Smit
Naar een aantal jaren vermoeidheid in mijn benen werd er aangeraden om cupping te proberen naar 4 behandelingen weet ik niet wat mij overkwam jeetje wat is dit een aanrader miin vermoeidheid is echt kompleet weg wat voel ik mij er goed bij.
Lisa Sluiter
Door enorme rug/nek pijn ben ik bij Ingrid terecht gekomen. Ik heb mij door Ingrid laten cuppen. Wat geweldig! Na deze behandeling ben ik al maanden van mijn intense nek/rug klachten af. Naast dat ik gecupt ben, heb ik ook een fijn gesprek gehad met Ingrid. Zo ben ik mij bewuster geworden van mijn lichaam en hoe mijn lichaam op bijvoorbeeld spanningen reageert. Ingrid, bedankt voor het verhelderende gesprek en het cuppen❤️
Herm Roo
Goede ontspannen omgeving,proffesioneel en met goede uitleg over de behandeling.
× Berichtje?